Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 19 de de desembre del 2013 | 16:17
Recull de premsa

Casas: "A la Moncloa obvien que la data i la pregunta fan més creïble el procés i que els afegiran pressió internacional"

"Rajoy té perfilada la resposta a Mas: no fer res. Potser rebrà el president i deixarà que li expliqui la consulta, però no la negociarà. Afirmarà que tot plegat és inconstitucional, que no es pot fer".

El periodista Ferran Casas ha expliact a un article que el president espanyol Marianon Rajoy té perfilada la resposta a Mas: "no fer res".

"Potser rebrà el president i deixarà que li expliqui la consulta, però no la negociarà. Afirmarà que tot plegat és inconstitucional, que no es pot fer i, si no és que Mas força la màquina al màxim i violenta la legalitat espanyola -que el Financial Times considera postfranquista-, esperarà de braços plegats" ha indicat.

A l'article De braços plegats Casas hi ha afegit que Rajoy sap que els catalans "són reactius (suspendre l'autonomia o inhabilitar el president tindria efectes imprevisibles) i confia que n'hi hagi prou no entrant en el joc per deixar que el procés arribi al col·lapse" i que el president espanyol espera que el nucli independentista "es reescalfi i que tot peti".

"Actuar ara de manera expeditiva (com exigeixen elsfalcons del PP) comprometria, a més, el suport que li dóna el PSOE. A la Moncloa obvien que la data i la pregunta fan més creïble el procés i que els afegiran pressió internacional" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat