Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 2 de de març del 2015 | 18:08
Recull de premsa

Casas: "Collar i estar a punt per liderar una resposta davant mesures coercitives de l'Estat és el més raonable"

"A dins [de l'ANC] no falten veus que, en ple procés de relleu de Forcadell i en un moment en què les discrepàncies entre partits els contaminen, reclamen fer el salt a la política".

El periodista Ferran Casas ha recordat que l'ANC va néixer "programada per empènyer els partits, acumular forces i ser el braç cívic de la campanya pel sí" i que un cop ha quedat clar "--només cal llegir la sentència del TC sobre el 9-N- que la consulta vinculant, pactada o no, no és possible, l'entitat gestiona el dilema d'administrar el seu camí fins al 27-S, unes plebiscitàries que tindran un format convencional".

"A dins no falten veus --ha continuat Casas-- que, en ple procés de relleu de Forcadell i en un moment en què les discrepàncies entre partits els contaminen, reclamen fer el salt a la política. Els partits ho pagarien a les urnes però no s'apartarien i el Parlament es fragmentaria més".

Per això Casas ha conclòs que "collar i estar a punt per liderar una resposta davant mesures coercitives de l'Estat (tenint sempre clar que qui té la legitimitat són els electes) és el més raonable, també per preservar la unitat interna".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat