Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 26 de de novembre del 2012 | 16:58
Recull de premsa

Casas: "Junqueras haurà de quadrar els seus. I Mas fer el cor fort i plantar cara"

"Ara, si les coses estan clares i els temps pautats, l'objectiu s'ho val".

El periodista de l'Ara, Ferran Casas, ha recordat que Mas "assegurava en campanya -quan ningú s'imaginava que perdés un sol dels seus 62 escons- que passés el que passés seria president. Complirà".

A l'article L'obligació de compartir Casas hi ha dit que Mas va deixar clar que el seu programa s'aplicarà: "Els partidaris de la consulta per l'estat propi obtenen 87 escons de 135. Mas, però, no ho podrà fer sol. Compartirà el lideratge per fer la consulta i per gestionar el dia a dia".

L'autor de l'article ha continuat explicant que el líder de CiU "ha entès el missatge" i que és per això que Mas va dir que el dret a decidir "aniria endavant però que caldria enfortir les polítiques socials i de benestar".
Mas haurà de plantar cara a les pressions de dins i fora de la federació, que seran fortes"
"I quan demana que algú se'n faci coresponsable mira a ERC ─ha conclòs─. Quan han governat, els republicans no n'han tret rèdit a les urnes. Però ara, si les coses estan clares i els temps pautats, l'objectiu s'ho val".

Finalment Casas ha dit que Junqueras haurà de "quadrar els seus" i que el President haurà de "fer el cor fort i plantar cara a les pressions de dins i fora de la federació, que seran fortes per deixar la manifestació de la Diada en una anècdota".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat