Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 22 de d'abril del 2015 | 16:03
Recull de premsa

Casas: "La nota definitiva de les municipals la tindran el 13 de juny, quan es constitueixin els ajuntaments i resolguin els pactes"

"CiU ha de retenir les grans alcaldies obtingudes el 2011, ERC en necessita de potents (amb Sant Vicenç dels Horts no fan) i la CUP ha de governar per demostrar que té un model viable".

El periodista i cap de política de l'Ara, Ferran Casas, ha sentenciat a un aritlce que els dirigents de CiU, ERC i la CUP poden "dormir tranquils" ja que els primers "exhibeixen un desgast testimonial i s'atansen molt al nombre de llistes del 2011, el millor moment de la federació".

"Els republicans --ha continuat explicant-- presenten credencials a partit gran i els cupaires veuran afermada, ara sí, la seva vocació municipalista. La nit del 24 de maig els primers compten guanyar i els altres dos pujar força".

A l'article La nota final, el 13 de juny Casas hi ha dit que la nota "definitiva de les municipals la tindran el 13 de juny, quan es constitueixin els ajuntaments i resolguin els pactes". "CiU ha de retenir les grans alcaldies obtingudes el 2011, ERC en necessita de potents (amb Sant Vicenç dels Horts no fan) i la CUP ha de governar per demostrar que té un model viable. Si se'n surten, tots plegats encararan millor el 27-S" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat