Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 3 de d'octubre del 2013 | 19:54
Recull de premsa

Casas: "La Santa Aliança busca partit. Invoquen Navarro i posen ciris a la tercera via de Duran"

"El nou escenari polític i les crisis superposades ho capgiren tot. Mas, xiulat a l'últim Trofeu Godó, entén que el vot és dels ciutadans".

El periodista Ferran Casas ha indicat a un article que a Catalunya "des de la Transició, hi havia hagut una ubicació força clara de determinats estaments" de manera que l'elit cultural "niava al PSC o a ICV" i l'econòmica "a CiU o al PP".

"La dreta espanyolista feia forat entre les fortunes de tota la vida i Unió i CDC, pels seus tocs liberals, captaven petitburgesos, botiguers i la resta de l'empresariat, sobretot a comarques" ha continuat argumentant.

A La Santa Aliança busca partit el periodista, però, ha subratllat que "el nou escenari polític i les crisis superposades ho capgiren tot": "Mas, xiulat a l'últim Trofeu Godó, entén que el vot és dels ciutadans i que la voluntat popular no depèn de cap consell d'administració".

Per això l'autor de l'article ha dit que Mas "escolta més el batec del carrer que els grups de pressió empresarials i mediàtics" i ha alertat que la Santa Aliança "que vol aturar el procés busca partit": "Invoquen Navarro i posen ciris a la tercera via de Duran".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat