Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 28 de de novembre del 2011 | 16:32
Recull de premsa · Comunicació

S. Soler: "Els mitjans públics són el forat per on mirem el món i els hem de defensar aferrissadament"

"La nit electoral a TV3 va aconseguir més de 600.000 espectadors, un 20,3% de quota de pantalla".

Sílvia Soler

L'escriptora Sílvia Soler ha assegurat a un article publicat a El Punt AVUI que la nit electoral va posar en evidència un dels diversos elements decisius "que referma el nostre fet diferencial: la nit electoral a TV3". A l'article Defensar TV3, Soler ha sentenciat que "tan bon punt va començar, en els primers minuts, una poderosa arrencada ja feia intuir que un programa rigorós i modern, excel·lent, ens mantindria enganxats a la tele unes quantes hores".

L'autora de l'article ha indicat que Joan Carles Peris, Raquel Sans i Ramon Pellicer van estar "àgils i impecables" i que l'endemà "les dades d'audiència ho van confirmar: més de 600.000 espectadors, un 20,3% de quota de pantalla". "En el prime time, el segon lloc va ser per a Antena 3 ─ha continuat─, amb 466.000 espectadors a Catalunya: programaven la pel·lícula Luna nueva, de la saga Crepúsculo".

Tothom a qui li interessa la política estava informant-se a través de TV3 la nit electoral"

Sílvia Soler ha conclòs que tothom a qui li interessa la política "estava informant-se a través de TV3" durant la nit electoral, i ha lamentat que cinc dies després el govern català anuncii una retallada que "amenaça claríssimament la supervivència de TV3 i Catalunya Ràdio tal com les entenem fins ara, és a dir, amb ambició de lideratge i exigència de qualitat": "El país necessita sacrificis, és cert, però, com ha replicat Mònica Terribas, els mitjans públics no són un departament més de l'administració. Són el forat per on mirem el món i el mirall on ens reflectim, i els hem de defensar aferrissadament".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat