Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 4 de de març del 2014 | 15:07
Recull de premsa · Economia

Canadell: "Són CEOE i Foment els representants del teixit empresarial català? Rotundament no"

"Els representants oficials dels empresaris, és a dir les patronals, no només no es pronuncien a favor del procés, tret en algun moment de la Cecot, sinó que ni tan sols sabem que hagin encarregat estudis per preveure com pot afectar l'escenari d'un nou estat".

El vicepresident del Cercle Català de Negocis (CCN), Joan Canadell, ha indicat a un article que ja és hora de posar "en evidència quins són els veritables representants dels empresaris catalans". 

A l'article La veu de l'empresariat català Canadell hi ha dit que les grans patronals espanyola i catalana, Foment i CEOE, "no defensen les empreses espanyoles o catalanes sinó bàsicament [defensen] els interessos de les grans empreses que, en molts casos, viuen gràcies a les inversions de l'Estat i dels decrets publicats al BOE".

"Les grans patronals espanyola i catalana, CEOE i Foment, són els representants del teixit empresarial català? Rotundament no" ha sentenciat Canadell, qui també ha dit que el teixit empresarial català "és molt més ric" i està format per empreses industrials clarament diversificades "que pateixen greus problemes pel fet de ser de l'Estat espanyol". 

Sobre les patronals, l'autor de l'article ha dit que "el més sorprenent és que no només no es prouncien a favor del procés sinó que ni tan sols sabem que hagin encarregat estudis per preveure com pot afectar les empreses que ells representen l'escenari d'un nou estat". Sobre això, Canadell ha conclòs que el CCN ha demostrat "no només la viabilitat de l'Estat català sinó que les oportunitats d'un nou estat són molt evidents en sectors com la construcció".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat