Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 2 de de setembre del 2013 | 18:01
Recull de premsa

Junqueras: "La fortalesa del procés respon a la voluntat de la gent, l'autèntic motor d'aquesta determinació de decidir el futur"

"La presència massiva de la societat catalana al carrer [...] és el que va precipitar les darreres eleccions amb un resultat inapel·lable [...]: els catalans volem votar".

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, ha elogiat l'acció social a favor del dret a decidir a Catalunya: "La culminació d'aquest procés de mobilitzacions massives va ser el darrer Onze de Setembre: la més gran manifestació de la nostra història. Amb un punt d'inflexió respecte a les anteriors manifestacions, la darrera va ser una manifestació de caràcter nítidament independentista".

Sobre la capacitat de mobilització de la societat catalana Junqueras ha dit a Fem via! La força de la gent que aquesta és "la fortalesa del procés, que respon a la voluntat de la gent, l'autèntic motor, l'artífex i la protagonista d'aquesta determinació insubornable de decidir el futur".

"La presència massiva de la societat catalana al carrer ─ha continuat─ [...] és el que va precipitar les darreres eleccions amb un resultat inapel·lable malgrat les lectures esbiaixades: els catalans volem votar i decidir el nostre futur democràticament, amb o sense el permís de Madrid".

En aquest sentit, Junqueras ha destacat la importància de la Via Catalana: "És determinant que la Via Catalana convocada per aquest propvinent Onze de Setembre sigui un triomf esclatant; una nova demostració de civisme i de voluntat col·lectiva, d'exigència democràtica".

"Si la ciutadania segueix demostrant que aquesta és la seva voluntat, si segueix empenyent, ningú no podrà aturar la determinació de posar data a la democràcia i votar per la independència. Un cop més, som-hi!" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat