Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 22 de d'octubre del 2015 | 15:07
Recull de premsa

Llansana:"La intensitat de les amenaces augmenta, però ja no és per fer por a Catalunya sinó per pur càlcul electoralista"

L'exdiputada per ERC, Marina LLansana, en un article al Punt Avui  ens alerta que en les properes eleccions l'estratègia continuarà sent "deixar Catalunya per impossible i seguir alimentant el viver de vots a Espanya alçant la bandera anticatalana"

Així,   ens diu "Que vinguin i que ens la prenguin" en relació a l'autonomia ja que segons Llansana "En realitat tampoc tenim tant a perdre. Amb multitud de lleis espanyoles aprovades aquesta legislatura que ja laminen competències de la Generalitat, amb desenes de lleis catalanes suspeses al TC i l'ofec econòmic a què ens tenen sotmesos, d'autonomia real ja ens en queda ben poca".

I conclou  "en qualsevol democràcia, la manera que tenen els partits polítics de condicionar el que passa en un territori és guanyant les eleccions i governant. Excepte a Espanya, on el PP vol aconseguir als jutjats el que no aconsegueix a les urnes".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat