Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 5 de d'abril del 2013 | 18:01
Recull de premsa · Llengua

Gifreu: "L'aparició del Col·lectiu Wilson ha posat de manifest la lucidesa del seu argumentari"

"No són quatre radicals esbojarrats: són sis catedràtics o d'economia o de ciència política, tots doctorats o a Harvard o al MIT".

El professor de Comunicació, Josep Gifreu, ha celebrat a un article que la "barroera, matussera i sovint ofensiva" operació de les forces de l'"Espanya intocable" hagi esperonat "la brillant contraofensiva dels Wilson".

"No són quatre radicals esbojarrats: són sis catedràtics o d'economia o de ciència política, tots doctorats o a Harvard o al MIT" ha continuat.

Gifreu ha recordat que el Col·lectiu Wilson naixia el passat novembre "amb el nom manllevat del president nord-americà Woodrow Wilson, Nobel de la Pau, defensor de l'autodeterminació de les nacions" i ha dit que aquest és tot un "símbol" per a la seva voluntat de conformació d'un discurs públic "destinat a contrarestar les campanyes de desinformació i d'intoxicació sobre un hipotètic estat català".

Gifreu ha continuat celebrant l'actuació del Col·lectiu: "En el revulsiu acte organitzat el 19 de març al selecte club (fins ara espanyolista) del Cercle d'Economia de Barcelona, presidit per Josep Piqué, ha posat de manifest la solidesa i lucidesa del seu argumentari".

Finalment, l'autor de l'article ha conclòs que el punt més definitiu de tots els de l'argumentari del Col·lectiu és el que diu que és inqüestionable que una Catalunya independent seria econòmicament viable: "Qui gosarà contradir els sis magnífics?"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat