Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 8 de de maig del 2012 | 18:05
Recull de premsa · Llengua

Moll: "Tenim un president [Bauzá] que comença a empipar. Però no se'n sortirà"

"Els tribunals són els que empipen més, però en realitat la gent no els segueix, no en fa cas. A Mallorca almenys la gent no en fa cas. I la gent és decisiva".

Aina Moll.

La filòloga mallorquina Aina Moll, investida doctora Honoris Causa per la UOC, ha sentenciat a una entrevista a l'Ara que les Illes Balears actualment tenen un problema amb la llengua: "Tenim un president de govern [el popular José Ramón Bauzá] que comença a empipar però no se'n sortirà". 

Moll ha indicat que en qüestions lingüístiques a les Illes, els tribunals "són els que empipen més", però ha continuat amb el seu punt de vista: "En realitat la gent no els segueix, no en fa cas. A Mallorca almenys la gent no en fa cas. I la gent és decisiva".

En aquest sentit, Moll ha alertat que la justícia, la política i l'administració "segurament intentaran aturar la gent"  però ha donat principal èmfasi a la voluntat de la societat civil.

"Si a les Illes hi hagués la mateixa immigració que hi ha a Catalunya les polítiques de Bauzá serien més perilloses" ha conclòs Moll, qui ha assegurat que "és més fàcil fer-li creure a qui ve de fora que som nosaltres els perillosos, que som els que imposem".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat