Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 27 de de juny del 2013 | 17:52
Recull de premsa

Miró: "És molt més difícil enfrontar-se a Mas, que no deixa de ser un empleat dels catalans, que a Ibarretxe, que estava sol"

"Mas no és un polític que aspiri a canviar la societat (això era més una cosa de Pujol, que alliçonava tots els catalans), sinó que es concep a si mateix com un instrument".

El periodista David Miró ha citat a un article l'exlehendakari Ibarretxe, qui explica que la "gran diferència" entre el procés que viu Catalunya i el que va liderar ell a Euskadi "és que en el seu cas se sentia un avançat, un outsider que empenyia en una direcció mentre al seu darrere el PNB arrossegava els peus".

A l'article L'empleat dels catalans Miró hi ha dit que la situació de Mas "és la inversa" a la d'Ibarretxe. "Ell no és un polític que aspiri a canviar la societat (això era més una cosa de Pujol, que alliçonava tots els catalans), sinó que es concep a si mateix com un instrument" ha continuat explicant. Miró ha dit que Mas "es veu com algú que té un encàrrec de la ciutadania i, com a persona responsable que sap qui li paga el sou, pensa complir".

Finalment el periodista ha sentenciat que de cara a l'Estat "és molt més difícil enfrontar-se a Mas, que no deixa de ser un empleat dels catalans (i per tant és acomiadable i substituïble ), que a Ibarretxe, que estava sol", i ha conclòs que aquesta diferència "substancial" és el que "encara no han entès a Madrid".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat