Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 19 de de març del 2013 | 19:22
Recull de premsa

Miró: "Si el preu de la jugada és sembrar dubtes sobre el rumb del Govern, no s'ha fet un balanç correcte de previsió de danys"

"El govern de Mas [...] ha de ser conscient de l'efecte que provoquen els seus moviments".

El periodista David Miró ha sentenciat a un article que una de les maneres de calcular la intel·ligència d'algú és "saber quantes variables és capaç de tenir en compte abans de prendre una decisió".

"Això és evident, per exemple, en els escacs, on la ment del jugador ha de ser capaç de preveure el màxim de moviments de l'oponent" ha argumentat.

En aquest sentit, l'autor de l'article La intel·ligència del govern ha indicat que és "obvi" que el govern de Mas, "embarcat en l'operació política més ambiciosa dels darrers 300 anys, en paraules del mateix president, ha de tenir en compte moltes variables alhora".

Miró ha alertat que, en la tasca del govern, aquest ha de ser conscient "de l'efecte que provoquen els seus moviments": "Posem per cas que ara sigui convenient llançar un missatge de diàleg a Madrid per guanyar legitimitat. Perfecte, però cal tenir en compte que es tracta d'una operació molt delicada".

Finalment, l'autor d el'article ha sentenciat que "si el preu de la jugada és sembrar dubtes sobre el rumb del Govern, degradar comunicativament la institució i fer enfadar els socis parlamentaris, llavors és que abans no s'ha fet un balanç correcte de previsió de danys".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat