Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 7 de d'octubre del 2015 | 11:53
Recull de premsa

Mundó: "La farsa de societat civil catalana"

En un article al Punt Avui Carles Mundó fa un repàs a la curta història de Societat Civil Catalana "un producte artificial, en forma d'associació,creat  per contrarestar la potència i vitalitat d'entitats com l'ANC i Òmnium Cultural".

Barcelona · Explica Mundó  les diverses campanyes que ha dut a terme aquesta associació "Descartades les mobilitzacions, i amb la caixa plena –segons dades oficials, el 2014 van obtenir 963.000 euros de donacions privades i 15.250 per quotes de socis– s'han dedicat a fer campanyes publicitàries de centenars de milers d'euros. La darrera, Posem fi al separatisme" i com  el seu president ha hagut de de dimitir "hem pogut veure com el president de l'entitat, Josep Ramon Bosch, ha dimitit aquesta setmana després que s'obrissin diligències penals contra ell per amenaces a través d'un perfil fals de Facebook. Tot plegat, un autèntic despropòsit"

Per acabar reclama Mundó "Davant de tot aquest muntatge, els ciutadans tenim dret a saber qui i com ha finançat aquesta farsa i quin paper hi han jugat les clavegueres de l'Estat" ja que afirma "Seria un veritable escàndol, un altre, que aquesta performance l'haguéssim pagat entre tots".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat