Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 11 de de juny del 2015 | 17:43
Recull de premsa

Oliveres: "Espanya és un país de mediocres polítics. Deixem-los!, anem-nos-en!"

"Un polític mediocre, en ser-ne, enganya la ciutadania a la qual diu que vol servir".

L'advocat Narcís Oliveres ha dit a un article que en analitzar la corrupció hem de tenir en compte que la corrupció "no és cosa d'un sol subjecte, els corruptes; n'hi ha un altre, que són els corruptors".

"En la nostra estructura s'haurà d'atribuir, també, la quota de responsabilitat que correspongui als governats, als administrats, que no han de ser-ne observadors passius. En tant que ciutadans, en tant que contribuents, tots som directament afectats per aquestes pràctiques. No oblidem les víctimes" ha reblat.

A l'article El valor de la dignitat Oliveres ha dit que la primera víctima de la corrupció "és la democràcia": "S'ha d'acceptar la separació de poders, així com la presència de contra poders. Ni corruptes ni corruptors els accepten. Manipulen per afeblir la societat i augmentar el seu poder discrecional".

Sobre això, Oliveres ha dit que la societat catalana està vivint uns moments d'una transcendència "històrica sense precedents". "Haurem de decidir l'estructura d'aquest estat, les seves institucions, els seus poders i contrapoders, amb quines armes lluitarem contra la corrupció, com la previndrem i com la sancionarem" ha alertat.



"La mediocritat política en si mateixa és una corrupció. Un polític mediocre, en ser-ne, enganya la ciutadania a la qual diu que vol servir. Espanya és un país de mediocres polítics. Deia Machado: "Castilla miserable, ayer dominadora, envuelta en sus harapos desprecia cuanto ignora." Deixem-los!, anem-nos-en!, i des de la nostra independència seguirem sent solidaris, els ajudarem a desprendre's dels seus parracs" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat