Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 21 de de novembre del 2016 | 11:01
Recull de premsa · Política catalana

Pascal: "El Partit Demòcrata, la convergència per un país millor"

En un article a la Vanguardia la coordinadora general del Partit Demòcrata Europeu Català, Marta Pascal, fa un repàs del reptes als que s'enfronta el país i la nova formació. Així ens diu "El nostre país viu una etapa de transició nacional. La nostra voluntat de trobada amb Europa és intensa alhora que la nostra divergència amb Espanya és cada vegada més evident

L'Estat espanyol ens nega les pràctiques democràtiques més elementals, mentre que els catalans no renunciarem mai a poder celebrar un referèndum a l'escocesa".

 

I afegeix al respecte "La societat afronta un canvi de cicle històric i de gran envergadura. La ciutadania demana respostes per afrontar una globalització que va al davant de la seva pròpia governança. Per això, reivindicant el bon capital polític que ens ha portat fins aquí, el Partit Demòcrata neix per donar respostes als nous temps que despunten, i ho volem fer sense apriorismes ni demagògia. Sense estridències però amb tota la convicció. Amb seguretat jurídica i fidels al mandat del 27 de setembre".

Per a Pascal "El Partit Demòcrata representa la convergència de totes les idees que defensen la llibertat individual, la prosperitat col·lectiva i la justícia social. Un partit que, des del centre ampli i el sobiranisme, defensa les llibertats individuals, l'economia de mercat, els autònoms i les petites i mitjanes empreses. Que creu en la promoció de la responsabilitat i la iniciativa, la cultura de l'esforç, una política redistributiva, un sistema educatiu d'èxit, una sanitat universal i de qualitat i un Estat de benestar centrat en la qualitat dels seus serveis i no pas en qui els presta".

 

I acaba afirmant que "El Partit Demòcrata és l'expressió d'un espai viu i en creixement al servei d'un gran país. En pocs mesos, 12.000 persones s'hi han associat sense cap traspàs automàtic de militància, un 20% de les quals no havien van militat mai a Convergència. En aquests mesos decisius, molta gent convergirem en aquest nou projecte central en la política catalana, que encarna les ambicions d'un país nou i millor, profundament democràtic i que volem lliure, modern i just".

 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat