Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 15 de de juliol del 2015 | 12:43
Recull de premsa · Política catalana

Torra: "Convertim el 27-S en el referèndum per l'autodeterminació de Catalunya. Junts pel sí."

L'editor i escriptor, Quim Torra, en un article al Punt Avui fa una crida pel referèndum : "Aquesta és una crida a fer el referèndum d'autodeterminació de Catalunya en una operació d'estat –d'estat català

Barcelona · naturalment- on partits polítics i ciutadania es comprometen alhora en l'exercici de la seva sobirania i sota l'única bandera de la llibertat de Catalunya.

Així, proposa "Una llista instrumental de noms de la societat civil que es converteix en la llista del sí, en la papereta del sí, amb el suport explícit dels partits polítics independentistes (des d'Hereus UDC 1931 fins a la CUP) i amb l'acord de la declaració d'independència de Catalunya en joc. Un resultat net, clar, inqüestionable. En paral·lel, el govern de Catalunya continua en funcions."

Per Torra cal convocar-lo i guanyar-lo per després "El que passa en qualsevol país que fa un referèndum d'autodeterminació. Constatada la voluntat d'independència de Catalunya, aquest Parlament es dissol i es convoquen noves eleccions per a fer, ara sí, unes eleccions que permetin contrastar programes de govern i iniciar el procés constituent. Si volem, podem fer-ho. La resposta depèn només de nosaltres."

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat