Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 7 de de juny del 2016 | 08:16
Recull de premsa · Política catalana

Xirgu: "Estem a punt de donar la raó a Aznar en allò que ja ho espatllarem tots solets"

En un article al Punt Avui el periodista Xevi Xirgu afirma respecte el debat dels pressupostos de la Generalitat  "amb JxSí per un costat i amb una CUP que ara resulta que torna a estar dividida (la imatge d'aquell suposat empat a 1.515 costa d'esborrar), ens movem ara entre el silenci i la perplexitat"

I al respecte creu Xirgu "Estem a punt de donar la raó a Aznar en allò que ja ho espatllarem tots solets". Així pel periodista el silenci de les entitats reflexiona "només pot ser fruit de dues coses: de negociacions discretes per una banda i de perplexitat per l'altra. Però a mi alguns silencis no deixen de crear-me certa sorpresa".

I es pregunta el periodista "Com és que als presidents de l'ANC, d'Òmnium i de l'AMI se'ls ha menjat la llengua el gat? Ja ho sé, que divendres passat es van reunir a Palau amb el president Puigdemont i el vicepresident Junqueras i potser se'ls va demanar ajut i discreció. Però com que en algun moment tots plegats estàvem acostumats a sentir-los donant instruccions a la classe política i al mateix president del govern català (president, posi les urnes!), ara sobta que no diguin res".


I acaba dient "La classe política, que s'omple la boca de transparència i més transparència, deu estar negociant discretament (això espero) alguna manera de salvar el paperàs que estan fent, els uns més que els altres, és clar" i afegeix "

I les entitats sobiranistes, que anys enrere donaven instruccions i renyaven públicament qui se les saltava, aquest cop callen. Han emmudit. Només se senten les Arrimadas i els Rajoys de torn. Una llàstima. Ben curiós, aquest moment"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat