Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 29 de de juny del 2016 | 11:04
Recull de premsa · Política

Bassas: "Com més Rajoy i més PP a Espanya, més catalans senten la necessitat gairebé física de canviar d'estat"

En un article a l'Ara Antoni Bassas després dels resultats del 26-J afirma que "El sistema polític català continua sent, de llarg, el més desconnectat dels grans corrents electorals espanyols. L'unionisme, amb tot el que s'hi juga i tot el que es gasta en unes eleccions com les d'ahir, que són les seves, va fer 18 de 47. L'independentisme, 17 de 47".

Així, per Bassas és clar que "Els partidaris de la independència més els que volen el referèndum, 29 de 47. És clar el que vol una àmplia majoria de catalans, i és cada vegada més lluny del que vol una àmplia majoria d'espanyols".

Pel periodista no sabrem mai "Si l'independentisme havia de treure un resultat pitjor i les vergonyoses converses del ministre de l'Interior i del cap de l'Oficina Antifrau van ajudar ERC i CDC a obtenir els mateixos resultats que fa sis mesos o si, senzillament, tots els incidents de recorregut del sobiranisme des del 20-D (pas al costat de Mas, Puigdemont, pacte mutant de la CUP i adéu als pressupostos) no havien de passar factura a CDC i ERC per la senzilla raó que en unes eleccions generals potser canvien les prioritats dels electors però no les posicions, i com més Rajoy i més PP a Espanya, més catalans senten la necessitat gairebé física de canviar d'estat".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat