Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 23 de de juny del 2016 | 00:00
Recull de premsa · Política

Cardús: "El 26-J qui vulgui independència cal que voti les ofertes explícitament independentistes"

En un article al diari Ara Salvador Cardús assegura que "l'independentisme és fort i resisteix bé al cor de molts catalans, però ha d'aprendre a votar amb la flexibilitat de la raó, és a dir, amb el cap. Ho dic perquè entenc bé els qui estan temptats de quedar-se a casa el 26-J, bé sigui perquè ja no se senten vinculats al futur polític d'Espanya,

bé sigui perquè se senten decebuts per la política catalana". I afegeix al respecte "però ara els sentiments no haurien de ser la principal guia de les nostres decisions. No són temps de reaccions emocionals enceses, per justificades que siguin, sinó que cal calcular bé cada pas per arribar a la victòria que volem aconseguir. I el 26-J qui vulgui independència cal que voti les ofertes explícitament independentistes".

I després de reflexionar sobre les mancances del nostre sistema polític i electoral acaba "La qüestió és que els catalans aniran a votar el 26-J responent a dues preguntes diferents. Uns votaran qui prefereixen per fer govern a Espanya. Els altres votaran per defensar a Espanya el procés d'emancipació -que no de desconnexió- que s'està teixint i que, tard o d'hora, hauran d'assumir. Dues respostes diferents, tanmateix, que el 27-J seran analitzades amb voluntat confusionària, com si tothom hagués respost al mateix. Per tot això i més, cal votar amb el cap fred".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat