Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 3 de de febrer del 2016 | 11:14
Recull de premsa · Política

Llansana: "El pla hidro-ideològic"

En un article al Punt Avui Marina Llansana  denuncia que "el govern espanyol en funcions ha tirat pel dret aprovant un pla hidrològic que deixa el riu Ebre sense cabal" i afirma que "Finalment s'ha fet realitat aquella famosa frase del ministre Arias Cañete durant el govern d'Aznar, que l'any 2000 va assegurar que el pla hidrològic s'aprovaria "per collons".

Així assegura  Llansana "En diem pla hidrològic, però en realitat és un pla ideològic; una decisió que forma part d'una estratègia, basada en criteris polítics, per atemptar contra un territori –i un país– que no els segueix el joc".

I conclou amb contundència "Quan toquen l'Ebre toquen tot el país. I per això és important que la manifestació de diumenge que ve a Amposta sigui multitudinària. Hi hem de ser tots per denunciar el pla que vol deixar l'Ebre sense cabal però sobretot per denunciar un Estat que ignora les normatives europees per poder tirar endavant el seu pla ideològic de venjar-se de Catalunya. Toca desenterrar les samarretes blaves, el nus i els crits de "lo riu és vida", perquè l'Ebre és Catalunya i els tornarem a demostrar que no estan sols. Torna la Marxa Blava".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat