Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 18 de de juliol del 2016 | 00:00
Recull de premsa · Política

Llansana: "Fernández el conqueridor"

En un article al Punt Avui la periodista, Marina Llansana, critica les maneres de fer del ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz i del govern espanyol vers Catalunya "cada vegada que els nostres governants han d'anar a parar la mà al FLA de Montoro –que obre i tanca l'aixeta dels diners de tots nosaltres– s'està escenificant com funciona això del dret de conquesta

en aquest estat presumptament democràtic que és Espanya".

I per exemplificar aquestes maneres de fer ens diu Llansana "aquesta setmana hem viscut un episodi molt gràfic que il·lustra com cap altre quin és el modus operandi dels ministres espanyols que tenen necessitat de demostrar qui mana: la reobertura del CIE. El Ministre de l'Interior, Fernández Díaz, ha decidit unilateralment reobrir el Centre d'Internament d'Estrangers que l'Ajuntament de Barcelona havia fet tancar pocs dies abans".

I conclou "El del ministre és un gest colonial, que no té en compte les institucions catalanes ni el sentiment majoritari d'una societat que sent rebuig per l'existència del CIE. Com qui clava la bandera al penyal, el ministre ha clavat a la porta del CIE els agents de la policia espanyola que no deixen passar cap tècnic de l'Ajuntament de Barcelona, que ha hagut de demanar una ordre judicial per entrar a les instal·lacions. Tinguem-ho clar: amb aquest gest de conquesta el ministre Fernández Díaz no reivindica que el CIE li pertany, sinó que Catalunya li pertany".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat