Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 18 de de juliol del 2012 | 17:50
Recull de premsa · Política

Partal: "Com és que un home com Bauzá pot ser el president del govern balear?"

"El grau de la nostra democràcia és molt baix i que els aparells centrals dels partits manen més que no la gent".

El periodista Vicent Partal ha denunciat a un article la recent modificació de la Llei de la Funció Pública, que lleva el requisit de català als funcionaris de l'administració: "El president Bauzá ha confirmat el seu atac contra els ciutadans de les Illes".

A l'article Bauzá contra tots Partal ha denunciat que el govern del PP a les Illes no li ha bastat "ni la contestació al sí del seu propi partit" i ha definit el dia d'ahir com "un dia trist [...] pel que significa".

Partal ha subratllat "l'obcecació d'aquest home que no escolta ningú": "No ha escoltat la resta dels partits de les illes ni els grups de l'oposició del parlament, ni tan sols els seus, tants i tants membres del seu partit que li han demanat que aturàs aquesta bogeria".
En la matriculació dels xiquets, els ciutadans van optar aclaparadorament pel català"
"No ha escoltat ─ha continuat─ institucions tan notables i de tant de pes com la Universitat de les Illes Balears. I encara menys la societat civil organitzada que, un dia i un altre, l'ha acorralat al carrer fins a convertir les seues eixides de palau en un espectacle continuat". L'autor de l'article ha assegurat que allò més greu
és que Bauzá "ni tan sols ha escoltat els ciutadans" que es van expressar "en allò que més s'assembla a un referèndum: la matriculació dels xiquets".

"La seua campanya i les seues pressions no van servir de res i els ciutadans van optar aclaparadorament pel català" ha recordat el periodista qui finalment s'ha preguntat "com és que un home així pot ser el president del govern balear?". "El grau de la nostra democràcia és molt baix i els aparells centrals dels partits manen més que no la gent. I més que el partit i tot" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat