Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 19 de de desembre del 2011 | 17:02
Recull de premsa · Política

Vives: "No ens en sortirem sense un gran acord patriòtic a favor dels nostres interessos nacionals"

"Ens hem de desempallegar del camí fet per encetar-ne un de nou".

Antoni Vives

El regidor a l'Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives, ha alertat que "ara cal preparar bé el temps que ha de venir": "No ens en sortirem sense un gran acord patriòtic a favor del que és clau: preservar els nostres interessos nacionals, que no són els interessos nacionals espanyols".

A l'article Una idea d'injustícia Vives ha dit que, en aquest sentit, cal "començar pels diners que són nostres i acabar per la llibertat nacional, la que ha d'assegurar que mai més no depenguem de la injustícia dels altres". "Sense una estratègia política ─ha continuat─ generosa per part de tothom no ens en sortirem. Fer-ho comprendre és clau per a persones que fins ara s'ho han mirat de lluny".

Vives ha sentenciat que "la gestió d'aquesta injustícia requereix que l'acord patriòtic esdevingui central en la política nacional" i ha alertat que en aquest acord "ens hi va tot: la dignitat individual de jubilats, escolars, mestres, metges, mecànics, mestresses de casa, empresaris... Ningú no en resta fora". "Ens hem de desempallegar del camí fet per encetar-ne un de nou ─ha conclòs─. Ens hi juguem massa per no deixar-los de banda per guanyar la injustícia".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat