Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 7 de de juliol del 2016 | 12:57
Recull de premsa · Política

Xirgu: "Operació Puigdemont"

En un article al Punt Avui Xevi Xirgues fa ressò de l'operació Termyca duta a terme per la Guàrdia Civil en diverses ajuntaments catalans i epanyols i afirma al respecte "Jo, però, vist com han anat les coses, no entenc com no la van batejar "operació Puigdemont", que hauria sigut més clar".

I afegeix que "si vostès no ho comparteixen, facin una cosa ben simple i se'n convenceran. Mirin a quants ajuntaments va entrar dijous la Guàrdia Civil i mirin els titulars dels diaris d'ahir, que deixaven molt clar què era en realitat el més rellevant de l'operació".

Fa llavors el periodista un repàs dels titulars dels diaris i assegura "Com que això que la premsa i Interior mai es conxorxen ja es va encarregar de desmentir-ho el ministre Fernández Díaz fa quatre dies, la veritat és que tot plegat, si no fos perquè és tan seriós, seria un tip de riure."

I conclou Xirgu "Jo crec que tot és molt més simple: ha començat l'operació "acoso y derribo", que en dirien a Madrid, no fos cas que Puigdemont se'n surti amb la moció de confiança i el procés agafi velocitat, que és el que passarà.A por ellos. O A por él. I si per esquitxar-lo cal enviar la Guàrdia Civil a l'Ajuntament a recollir uns documents que estan penjats al web, endavant. Fem-ho. I filtrem-ho a ràdios i teles quatre o cinc hores abans, que puguin anar fent connexions en directe. Empastifa que alguna cosa queda. "Operació Termyca"? Ha, ha, ha".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat