Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 2 de de maig del 2016 | 00:00
Recull de premsa · Política

Xirgu: "Potser que ens estalviéssim el bitllet d'AVE a Madrid"

En un article al Punt Avui titulat "Parar la galta" el periodista Xevi Xirgo es mostra indignat  pel fe que "que Consell de Ministres rere Consell de Ministres. Un dia ens tomben una llei (perquè dur-la al TC i demanar-ne la suspensió és tombar-la) i un altre dia ens en tomben una altra" i afegeix al respecte "I nosaltres què fem? Parar la galta.

Doncs que sàpiguen que la comencem a tenir vermella, la galta, de tanta plantofada. I que un dia els engegarem a dida".

I es pregunta Xirgu "Perquè ja em diran on carai és el desglaç aquest que ens anunciava dijous Junqueras. I ja em dirà de què serveix, president Puigdemont, que se'n vagi a Madrid i tingui trobades cordials amb un president que fins i tot en funcions ens fum una clatellada rere l'altra".

Pel que fa al TC afirma que "és aquest tribunal que no és que arbitri a favor seu sinó que, simplement, està assegut a la banqueta del govern central. Forma part de l'equip".

I per tot això  s'exclama Xirgu "Quin desglaç! Quina cordialitat! Quina voluntat d'entesa, després d'aquestes trobades de Puigdemont i Junqueras amb els seus homòlegs a Madrid! Potser s'ho haurien de preguntar, si valen la pena aquests viatges. Si més no, si ens han d'acabar tombant-ho tot al Consell de Ministres de cada divendres, potser que ens estalviéssim el bitllet d'AVE a Madrid, no? Perquè si ells són cordials amb les trobades que no serveixen de res, nosaltres podem ser igual de cordials anant-nos-en, no?"

I conclou "Potser sí, no, que hauríem d'anar per això de la desobediència, que en diuen ells? Per l'obediència al dret de les persones, que en diem nosaltres. No sé si hem de perdre gaire més el temps".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat