Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 21 de de novembre del 2013 | 19:30
Recull de premsa

Rahola: "El PSC s'ha clarificat i ha virat cap al no. Ara el bloc de la consulta és més feble però està més definit i més lliure"

"Des de Marina Geli fins a Àngel Ros, passant per Joan Ignasi Elena i la resta, han mostrat públicament el seu rebuig al no. La prova de foc seran les votacions clau al Parlament català".

La periodista Pilar Rahola ha dit que el fet que Chacón i Díaz "es barallin per quina malparla pitjor de les aspiracions catalanes ho diu tot de l'ànima del PSOE actual".

"I dic actual perquè hi va haver una època, no tant llunyana, en la qual els socialistes creien en els drets democràtics dels pobles" ha recordat a l'article Vendre's l'ànima. "Eren els temps en què tot estava per fer i semblava que tot era possible. També hi va haver una altra època del PSC, i és encara més recent, atès que la llarga llista de noms propis que van saber conciliar l'ànima catalanista amb l'ànima progressista honora la història d'aquest partit" ha dit.

Rahola ha lamentat que actualment "davant del repte històric d'una consulta ciutadana, el vell partit de Reventós i Pallach estarà arrenglerat amb el PP i amb Ciutadans" és a dir, "en el bloc dels que volen malmetre el desig majoritari del poble català", tot i que ha remarcat que "hi ha notables dissidències internes, i que més d'un trenta per cent dels consellers socialistes, especialment líders locals de renom, no van anar a la cita de Pere Navarro".

"I, no cal dir-ho, és especialment remarcable el grup de líders de pes que han mostrat públicament el seu rebuig. Per bé que des de Marina Geli fins a Àngel Ros, passant per Joan Ignasi Elena i la resta, la prova de foc seran les votacions clau al Parlament català. Mantindran la posició pròpia o seran anorreats per la disciplina de partit?" ha argumentat.

Finalment l'autora de l'article ha sentenciat que "la direcció actual és sòlida i aquest cap de setmana s'ha vist reforçada" per la qual cosa Rahola ha sentenciat que "tot està clar" a can PSC. "El PSC s'ha clarificat i ha virat cap al no. Ara el bloc de la consulta és més feble, però també està més definit i, tal vegada, és més lliure" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat