Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 16 de d'abril del 2015 | 18:12
Recull de premsa

Ribera: "La dimissió del ministre no és una qüestió de política sinó de seguretat"

"La dimissió del ministre de l'Interior espanyol ja no és pas cap exigència de dignitat política sinó un assumpte de pura seguretat ciutadana. Perquè la seguretat ciutadana és una qüestió en què es barreja l'eficàcia policial i la confiança en els poders públics".

El periodista Carles Ribera ha alertat a un article que ha arribat un moment que la dimissió del ministre de l'Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, "ja no és pas cap exigència de dignitat política sinó un assumpte de pura seguretat ciutadana" ja que la seguretat ciutadana, segons Ribera, "és una qüestió en què es barreja l'eficàcia policial i la confiança en els poders públics".

"Si mai a Catalunya (cosa que esperem i desitgem que no passi mai) hi ha un atemptat gihadista, costarà de creure que un ministre capaç de portar la guerra bruta, la manipulació i la intoxicació fins als extrems on els està portant el senyor Fernández Díaz haurà fet tot el possible per evitar l'atac" ha sentenciat.

"Si hi ha algú a Catalunya --ha sentenciat-- i a l'Estat espanyol a qui actualment es pot acusar de militar a EI és el ministre Jorge Fernández Díaz. No pas a Estat Islàmic, no frivolitzem, sinó a l'EI que també són les sigles d'Espanya Indecent, Espanya Intolerant, Espanya Intolerable, Espanya Insuportable, Espanya Indignant, Espanya Intransigent, Espanya Integrista, Espanya Intoxicadora, Espanya Infame".

Finalment l'autor de l'article Fernández Díaz i l'EI ha dit que els problemes d'Espanya ben aviat deixaran de ser nostres, "però com a desig de bon veïnatge molts catalans segur que pensen que el país que mereixerien els amics espanyols seria una Espanya Intel·ligent, una Espanya Intercultural, una Espanya Inclusiva, una Espanya Integradora". "Mentre hi hagi personatges sinistres com el que ha gosat barrejar terrorisme gihadista i sobiranisme, és una Espanya Impossible. Mentre la resta de partits espanyols, els de tota la vida i els que volen regenerar la política, mirin cap a una altra banda quan escolten aquestes atrocitats verbals, és que ningú té realment ganes de canviar res" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat