Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 2 de de maig del 2011 | 17:22
Recull de premsa · Seguretat

J. Montoto: "Globalment, Interior 'progressa adequadament'"

La Conselleria d'Interior, amb Felip Puig al capdavant, ha sabut entendre la situació de crisi i progressa adequadament. Aquesta és la principal conclusió que n'ha extret l'analista de seguretat, Jofre Montoto.

Jofre Montoto

A un article a l'Ara, Montoto ha indicat que Puig ha "sabut entendre" les crisis internes que copsen l'interior dels Mossos d'Esquadra i del cos de Bombers fins a "fer pujar" a través de declaracions i actuacions "una moral -sentiment inseparable de la confiança, cohesió i seguretat, necessàries en professions de risc- molt malmesa". En aquest sentit, l'autor de l'article Hora d'anar més enllà ha conclòs que, de manera global, "Interior progressa adequadament".

Tot i això, Jofre Montoto també ha destacat que Felip Puig "ha d'anar més enllà dels discursos de motivació" i ha instat el Conseller de l'Interior a "actuar amb la profunditat que la situació demana": "Són ineludibles reestructuracions internes tant a Mossos com a Bombers. Calen canvis entre els comandaments i en les línies d'ascens i promoció. És imperscindible maximitzar la professionalització i acabar amb les intromissions polítiques en decisions tècniques, una qüestió que és de justícia reconèixer que ja s'està donant, però que cal blindar".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat