Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 15 de de novembre del 2012 | 18:52
Recull de premsa

Sellarès: "Cal concentrar el vot en aquelles forces polítiques que han assolit el compromís del dret a decidir"

"Cadascú, des del seu vot sobiranista plural, caldrà que es posi darrere del president Artur Mas si aquest no afluixa, ja que rebrà atacs per terra, mar i aire".

El periodista Miquel Sellarès ha sentenciat a un article que a les properes eleccions els catalans "ens hi juguem més que mai el futur, i segur que farem història".

Per aquest motiu, Sellarès ha instat a "concentrar el vot en aquelles forces polítiques que han assolit el compromís d'exercir el dret a decidir: CiU, ERC i ICV". "Aquestes ─ha continuat─ han de sumar més de 90 diputats i han d'actuar conjuntament des de la pluralitat d'opcions per a produir el trencament democràtic que ens durà al dret a decidir".

Tot i això, l'autor de l'article ha alertat que cadascú "des del seu vot sobiranista plural, caldrà que es posi darrere" del president Artur Mas "si aquest no afluixa", ja que rebrà "atacs per terra, mar i aire i també, desgraciadament, provinents de l'interior i d'una part de poderosos inconfessables que no tenen més pàtria que els seus interessos".

L'autor de l'article 26-N: una nació dempeus ha dit que el nou govern "haurà de fer grans canvis i cirurgies en la política de comunicació" i també haurà de "respectar i potenciar l'eina que l'Estat espanyol vol destruir prioritàriament: TVC". "Un altre punt essencial ─ha continuat─ és encarar-nos, sense complexos ni pors, a la ben orquestrada i reeixida campanya contra les "ambaixades" catalanes. El nou govern ha de passar a l'ofensiva [...] Un altre punt a reforçar és el Departament de l'Interior. Ni un any més sense noves promocions policials".

Finalment, Sellarès ha dit que Catalunya "no pot ser menys" que Dinamarca, Holanda o Noruega i ha dit que el 26-N ha de "generar il·lusió, feina i compromís". "Les generacions actuals tindran el deure històric de construir un nou estat després de 300 anys d'opressió nacional que demostrarà que no ens han pogut assimilar, que no ens han pogut doblegar [...]. Som-hi tots a votar el 25-N per a deixar el camí planer cap a la independència nacional d'una part de la nostra nació. I mantinguem també el compromís de continuar la nostra lluita fins a assolir la nació completa" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat