Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 13 de de setembre del 2013 | 17:51
Recull de premsa

Sellarès: "Les concentracions tenen un límit. Ara toca rematar la qüestió: exercir el dret a decidir"

"No podem estar tota la vida esperant quina serà la propera gran exhibició de la força del sobiranisme català. És l'hora de votar amb llibertat, amb pau i amb ordre democràtic. Els catalans estem farts d'ésser nacionalistes, volem ser ciutadans normals".

El periodista Miquel Sellarès ha assegurat a un article a El Punt AVUI que ara és "el moment que els nostres polítics capgirin la campanya psicològica i política de l'unionisme contra el nacionalisme català" i passin a "l'ofensiva de fer-los entendre que el fracàs que tenen no és culpa dels catalans o bascos sinó de la concepció d'Espanya que tenen".

A l'article Espanya víctima d'Espanya Sellarès hi ha dit que el fracàs d'Espanya "és d'ells i si se n'adonen entendran que el millor per a tots és el divorci per retrobar-nos com han fet ells amb Portugal", per la qual cosa ha insistit en què ara "cal que tots plegats ens adonem que les manifestacions, les concentracions, les vies catalanes, l'exhibició dels nostres símbols arreu del món... tenen un límit".

"No podem estar tota la vida esperant ─ha argumentat─ quina serà la propera gran exhibició de la força del sobiranisme català. Ara toca rematar la qüestió: exercir el dret a decidir amb una pregunta clara i una data concreta". L'autor de l'article ha indicat que ara és l'hora de votar "amb llibertat, amb pau i amb ordre democràtic" perquè els catalans "estem farts d'ésser nacionalistes, volem ser ciutadans normals amb el nostre estat, amb el model europeu social més avançat i volem gastar les nostres energies diàries a aconseguir-ho amb una gran il·lusió col·lectiva".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat