Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 11 de de març del 2016 | 13:18
Recull de premsa · Societat civil

4 anys d'empodarament de la ciutadania

Coincidint amb els quatre anys de la creació de l'ANC quatre dels membres del comitè permanent d'aquesta entitat han escrit un article a l'ARA en el que expliquen la tasca que aquesta ha fet en la seva curta vida. Així Josep Colomer, RIicard Gené, Irene Martín I Ignasi Termes  ens expliquen com "l'Assemblea  ha mobilitzat, any rere any, quasi dos milions de persones i ha portat la imatge

de la reivindicació de Catalunya al món. A més a més, ha teixit i consolidat la xarxa social i territorial més activa que ha tingut mai aquest país. I ho ha fet de manera inclusiva, cívica, democràtica i pacífica".

Per a ells "L'Assemblea és l'èxit de la gent que veu en la independència de Catalunya l'única possibilitat real de fer una vertadera revolució democràtica: el canvi social i nacional com a oportunitat de millorar".

I afegeixen que aquesta és "causa i efecte. És eina i és fruit. És l'empoderament de la societat catalana, que ha decidit prendre el seu destí en les seves mans i que ara afronta un procés constituent que vol ser com més participatiu millor, garantint que el nou estat sigui el de tothom. Un procés constituent que visualitzi els consensos existents en la societat i les millores que tenir un estat a favor sí que ens permetria materialitzar".

I també remarquen que L'Assemblea ni és ni ha estat cap fi en ella mateixa. L'Assemblea és vocació de servei al país. És l'aventura de fer possible allò que alguns encara ens volen fer creure impossible. Per això, l'Assemblea seguirà treballant per eixamplar la majoria social que vol el canvi real. I ho seguirà fent fidel al seus orígens: de forma clara i sincera, amb rigor i amb un somriure.


I acaben assegurant que "L'èxit més gran de l'Assemblea, ara molt proper, serà la seva dissolució. Perquè haurem creat el nostre propi estat: la República Catalana, democràtica, social i participativa".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat