Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 4 de d'abril del 2016 | 12:50
Recull de premsa · Societat civil

Creus: "Imprescindible ANC"

En un article al Punt Avui el periodista Jordi Creus on posa de manifest que "En els darrers dies s'han tornat a fer visibles les tensions a l'interior de l'ANC, l'organització sense la qual és impossible entendre el terratrèmol polític ocorregut en els darrers anys a Catalunya".

Així, per a Creus "El gran tresor de l'Assemblea fins avui ha estat la seva implantació i la seva transversalitat. Una transversalitat que ha fet possible unir darrere les mateixes pancartes centenars de milers de persones cada Onze de Setembre en el que han estat, sens dubte, el seguit de mobilitzacions més importants de la història d'Europa".

I  considera el periodista que els moments tan trascendentals que estem vivint "els hauríem de caminar amb les millors botes, amb la roba més adequada i amb la motxilla plena. I sobretot amb una ANC que hauria de tornar a mirar més enfora que endins, que hauria de defugir amb claredat la voluntat d'alguns dels seus membres de substituir els partits i que hauria de concentrar tots els seus esforços en el full de ruta marcat per als propers 16 mesos".

També considera que "l'Assemblea en els darrers temps ha perdut un important capital humà –l'ha guanyat el país– és una evidència. Que el desgast ha passat factura, una altra. I que des de la seva presidència s'han comès errors que els han allunyat de la transversalitat per vincular-se més del que seria desitjable a una determinada opció política, també" i per tot això conclou "El 17 d'abril, tots els socis de l'ANC tenen l'oportunitat de deixar de banda debats estèrils sobre canvis d'estatuts i reglaments interns per concentrar-se en allò realment important: tornar a convertir-se en un element clau del procés que ha de portar Catalunya cap a la llibertat".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat