Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 9 de de maig del 2016 | 11:53
Recull de premsa · Societat civil

Grau: "Una cosa és que els partits vulguin condicionar l'ANC i l'altra és que la gent de l'ANC els ho permeti"

En un article al Punt Avui el periodista, Jordi Grau,  assegura que "A ningú se li escapa que l'ANC beu del que va representar l'Assemblea i que la seva força en aquests tres anys i escaig de funcionament ha estat allò que ara anomenem

la transversalitat i que abans en dèiem la independència de qualsevol partit, tot i tenir militants a les seves files".

Així, per a Grau "L'ANC ha fet el paper de motor de tot el que està passant a Catalunya, juntament amb Òmnium i els partits independentistes, i és i serà bàsica per arribar a l'objectiu final, que no és altra que la independència de Catalunya".

I conclou "Cal lluitar per evitar que el partidisme esberli els fonaments d'una entitat fonamental per assolir l'objectiu final. Com Òmnium, com tantes entitats que treballen per la independència, necessitem una ANC forta i unida que faci la feina que li pertoca, la fabulosa feina que ha fet fins ara: ajudar que els ciutadans d'aquests país, els que en definitiva hauran de fer-ho amb el seu vot, portin Catalunya a la condició d'estat"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat