Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 13 de de maig del 2016 | 18:25
Recull de premsa · Societat civil

No veiem les coses com són, sinó com som

En un article a Vilaweb Ignasi Termes i Jaume Terribas afirmen que "l 'artilleria que es fa servir aquests dies previs a les eleccions al secretariat nacional de l'ANC és absolutament fora de lloc en una entitat com aquesta" ja que després que aquestes es celebrin "els 77 membres que surtin escollits –vinguin d'on vinguin i pensin com pensin– hauran de treballar braç a braç

afrontar un mandat que culmini la feina d'aquests darrers anys. No era això, companys. L'esperit de l'ANC ha estat sempre de donar la mà, construir plegats la independència del nostre país. No podem fallar".

Així pels signants d'aquest article "Qui desplega aquesta desmesurada artilleria amb articles d'opinió personal o fent declaracions anònimes incendiàries a mitjans de comunicació comet una enorme irresponsabilitat" i afegeixen al respecte "Perquè la transversalitat es basa en el fet que persones diverses trobin el consens per treballar conjuntament per l'objectiu que els uneix. Per contra, el to bel·ligerant d'aquests articles pretén situar aquestes eleccions en un 'o vas amb mi o vas contra mi', un terreny en què la transversalitat queda dilapidada. Què pretenen?".

Tot plegat afirmen és "Un joc massa brut que l'ANC no es mereix, i menys per a afrontar quelcom que ens és tan natural com posar les urnes".

I acaben "Encertadament, els afectats per aquestes acusacions no han entrat en el joc de les provocacions i la declaració de guerra ha quedat només en una ofensiva que té data de caducitat aquest dissabte" i "Com diria Anaïs Nin, 'no veiem les coses com són, sinó com som".
Ignasi Termes, membre del secretariat nacional i coordinador de mobilització de l'ANC (2012-2015)



Jaume Terribas, membre del secretariat nacional de l'ANC (2012-2015)



Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat