Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 10 de d'abril del 2012 | 17:56
Recull de premsa · Societat civil

Tresserras: "A l'ANC hi destaca l'escassa presència del PSC. On són els més catalanistes i els federalistes de l'Espanya plural?"

"Tots els partits del catalanisme, cadascun des del seu perfil, poden ajudar a bastir una estructura suprapartidària que ens cohesiona i enforteix".

Joan Manuel Tresserras

L'exconseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha instat els militants del PSC a participar en l'Assemblea Nacional Catalana a un article publicar al diari Ara on hi destaca que "en els actes de l'ANC s'hi veu la presència vacil·lant d'alguna gent de CiU, incòmoda amb les contradiccions que provoquen les aliances del partit i del Govern".

L'autor de l'article ha dit, també, que a l'ANC s'hi destaca "l'escassa presència de militants del PSC". "On són els més catalanistes ─ha preguntat Tresserras─ i els federalistes de l'Espanya plural? Què els passa? És ara, en vista de la crisi social i nacional, que cal participar en el debat públic. És ara que cal ser en tots el fronts".
Cal que l'ANC incorpori el màxim de sensibilitats perquè la seva massa crítica pugui desplaçar el centre de gravetat de la nació"
Joan Manuel Tresserras ha afirmat que "tots els partits del catalanisme, cadascun des del seu perfil, poden ajudar a bastir una estructura suprapartidària que ens cohesiona i enforteix" i ha sentenciat que "cal que l'ANC incorpori el màxim d'experiències i sensibilitats perquè la seva massa crítica pugui créixer i desplaçar el centre de gravetat de la nació".

L'objectiu d'aquesta unió, segons l'autor de l'article, ha de ser "desbordar la política institucional", i no pas substituir-la: "Fer evident que, enfrontat a un estat fort i virulent, un sistema polític feble només pot guanyar les batalles decisives si compta amb el suport organitzat de la gent".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat