Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 12 de de setembre del 2014 | 21:33
Recull de premsa

Soler: "Sense les urnes, el problema serà cada cop més gros"

"La unitat cromàtica que els helicòpters mostraven en enfocar la Gran Via i la Diagonal hauria de trobar resposta en el Parlament, en una estratègia comuna dels partits pro consulta".

L'historiador Toni Soler ha dit a un article que la "monumental V barcelonina confirma la majoria d'edat del sobiranisme organitzat" i ha confirmat que l'ANC, amb el suport d'Òmnium, "ha esdevingut una poderosíssima maquinària d'agitació, que no té comparació possible a casa nostra".

L'autor de l'article s'ha referit a "la doble U, unitat i urnes: no s'hi val l'una sense l'altra". "La unitat cromàtica i perfectament alineada que els helicòpters mostraven en enfocar la Gran Via i la Diagonal hauria de trobar resposta en el Parlament, en una estratègia comuna dels partits pro consulta. Això és el que toca ara, i queda clar que és molt difícil. Però la superba manifestació d'ahir ens permet iniciar el camí amb els ànims revifats" ha reblat.

Soler ha continuat: "El milió i mig llarg de catalans que ahir van fer la V semblen tenir clara almenys una cosa: sense les urnes no hi ha solució. Que ningú no s'enganyi per les estampes familiars, els càntics i les rialles; al darrere de cada manifestant hi reposa una fermesa insospitada". "La realitat és tossuda: amb Catalunya, Espanya té un problema; sense les urnes, el problema serà cada cop més gros" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat