Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 13 de d'octubre del 2014 | 20:44
Recull de premsa

Soler: "De què servirà fer unes eleccions plebiscitàries en què l'única promesa serà, novament, intentar-ho?"

"No estic disposat --ni jo ni molta gent a Catalunya-- a llençar a la brossa tot aquest esforç col·lectiu -un esforç impecable de quatre anys- per la por al ridícul".

L'historiador i comunicador Toni Soler ha dit a un article que "si fer el ridícul vol dir perdre davant del complex polític, policial i judicial espanyol, m'hi arrisco".

"M'hi arrisco perquè, sincerament, tal com estem ja no ve d'aquí. El que no estic disposat a fer -ni jo ni molta gent a Catalunya- és llençar a la brossa tot aquest esforç col·lectiu -un esforç impecable de quatre anys- per la por al ridícul. Ni a permetre que s'utilitzi la por al ridícul com a coartada perquè les nostres institucions no facin servir totes les eines que tenen a l'abast" ha sentenciat.

A l'article Benaurat ridícul Soler hi ha afegit que la consulta del 9 de novembre es va convocar "de forma solemne, i la resposta de l'Estat era perfectament coneguda", i ha indicat que qui aparenti "sorpresa i consternació ens està enredant". "Per tant, o es tira endavant amb les eines que ens ha donat el Parlament de Catalunya -que, no ho oblidem, es va autodeclarar sobirà-, obligant el govern Rajoy a moure's, o almenys a mostrar la seva veritable cara; o bé la gent d'aquest país, que amb tanta generositat ha empès el procés, es veurà interpel·lada novament, per demostrar, aquest cop amb fets, que si no se'ns deixa votar el govern espanyol tindrà un problema" ha sentenciat.

"I no un problema amb Artur Mas, sinó un problema dels grossos" ha conclòs Soler.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "De moment no hi ha indicis que facin pensar que els comuns s'arremangaran per fer que les urnes arribin al seu destí"
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "La sentència del TSJC és una vergonya democràtica, incomprensible a Europa".
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "Els amics de Merkel demanen una solució política perquè han constatat que el govern català no està disposat a rendir-se"
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "El referèndum continua superant obstacles, continua sent un clam majoritari de la societat. I qui el combati s'aboca perillosament al pou de la marginalitat"
Recull de premsa · Política
Soler: "Un país sense vergonya"
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "La Moncloa té un problema"
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "Un cop més, queda comprovat: l'independentisme només té gent"
Recull de premsa · Política catalana
Soler:"Amb la magnitud dels reptes que esperen a la cantonada, si no hi ha una mica de sentit d'estat és impossible que el país surti reforçat d'aquesta singladura"
Recull de premsa · Política catalana
Soler:"La qüestió principal és què farà aquesta nova força central del sobiranisme si la principal raó de la seva existència -la independència de Catalunya- no es desencalla en aquest apassionant 2017"
Recull de premsa · Seguretat
Soler: "A la policia catalana, com és obvi, hi ha afectes i desafectes al Procés, i n'hi ha que, senzillament, no volen pagar els plats trencats"
Indica publicitat