Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 4 de de novembre del 2014 | 19:08
Recull de premsa

Torra: "La papereta del 9-N és el punt de no-retorn però sobretot és la prova de la nostra esperança"

"Aquella papereta que porteu a la mà és un testimoni de càrrec contra un estat que ens ho nega tot, però sobretot és la prova de la nostra esperança col·lectiva a construir un país millor".

El director del Born Centre Cultural i editor, Quim Torra, ha dit a un article que la papereta del 9-N "no és tan sols un mer desig d'independència, sinó que s'ha acabat convertint en el punt de no-retorn i de la radicalitat democràtica".

"Diumenge que ve ja no cridarem a votar, votarem. La clau del moment actual és que faci el que faci el govern o el TC, ja no té cap interès. Ja tenim el nostre vot i no tindrem por d'usar-lo (copyright de Josep Ganyet & Jordi Calvís). És d'una importància extraordinària. Serà la primera acció de la nova política de fets que hauran de seguir a continuació fins a les eleccions plebiscitàries" ha sentenciat Torra a l'article Punt de no-retorn.

L'autor de l'article ha continuat: "Ara és l'hora, més que mai. Diumenge és el punt de no-retorn. La que ha de ser la primera volta de les eleccions plebiscitàries s'acabarà convertint en una gran imatge escruixidora, una foto que donarà la volta al món, que ja s'aguanta la respiració escrutant atentament els nostres propers moviments".

Per això mateix Torra ha dit que "sortiu a gaudir, keep the momentum: imprimiu les vostres paperetes, poseu les creus on s'han de posar [...] feu-vos els selfies que calgui, i sortiu amb un somriure resplendent a primera hora de diumenge a votar"
.

"Aquella papereta que porteu a la mà --ha conclòs-- és un testimoni de càrrec contra un estat que ens ho nega tot, però sobretot és la prova de la nostra esperança col·lectiva a construir un país millor. Fem-lo, el país millor que somniem per als nostres fills. #jovotaré per ells".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat