Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 23 de d'octubre del 2015 | 13:33
Recull de premsa

Torra:"Units per discutir"

En un article al Punt Avui el el periodista Quim Torra ens recorda unes paraules del doctor Badia i Margarit "Unim-nos i així podrem treballar junts, només units podem discutir, només units arribarem a la fi, només units veurem el nostre somni realitat, i el nostre somni és i serà la independència."

I és que per Torra aquestes paraules li semblen  "d'una actualitat enorme" i afirma "Si ens hem de matar per alguna cosa és per buscar l'acord en l'acord. Si hem d'embogir per alguna cosa és per sortir-ne units, d'aquesta. Vam començar junts, hem arribat fins aquí junts i ho hem d'acabar junts. La unitat dels catalans que volen la independència és la clau de volta d'aquest procés".

En definitiva ens diu "compartir projecte. Hem d'obsessionar-nos que la victòria només es pot aconseguir si treballem junts –i si discutim junts".

I conclou "No n'hi ha prou amb declarar-se independent, cal construir un estat; no n'hi ha prou amb declarar-se independentista, cal construir un projecte. Útil, creïble i compartit. Discutint i acordant, dins de la unitat".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat