Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 9 de de maig del 2014 | 18:01
Recull de premsa

Xirgo: "Encuriosits com estem a saber quina serà la llista més votada, se'ns escapa la tragèdia del PSC"

"El que m'encurioseix de veritat, gairebé tant com veure què acabarà passant entre CiU i ERC, és saber de quina dimensió serà la patacada electoral del PSC".

El periodista Xevi Xirgo ha indicat a un article que un cop "dinamitada" la possibilitat que CiU i ERC es presentin junts a les eleccions europees "(per culpa d'ERC si t'escoltes CiU i per culpa de CiU si t'escoltes ERC), i un cop instal·lats en aquesta emoció perfectament descriptible que sempre generen les eleccions europees entre la població (surtin al carrer i mirin), ara sembla que la gran preocupació de tots plegats és saber si la de CiU serà la llista més votada o si ho serà la d'ERC".

A l'article Oh, Europa! Xirgo hi ha dit que la gran preocupació tambés és saber "si això tindrà alguna, poca o cap repercussió en el procés que estem vivint": "A CiU diuen i donen per fet que aquest cop la de Mas serà la llista més votada i que això reforçarà el seu lideratge, i a ERC diuen en veu baixa que estan convençuts que aquest cop la llista més votada serà la seva". L'autor de l'article ha dit, però, que en el fons "cap de les dues formacions està convençuda de res, perquè tot s'aguanta per un fil i l'única cosa segura del tot torna a ser que l'abstenció batrà rècords un cop més".

"Jo no sé si la de CiU, gràcies a El Mundo o a Duran i Lleida, serà la llista més votada --ha continuat--; o si ho serà la d'ERC gràcies a aquesta llista jove encapçalada pel tàndem Terricabras-Maragall. La qüestió és que, entretinguts com estem amb la càbala aquesta de qui serà el més votat (i amb la temptació de tornar-nos a oblidar que l'important és la suma), del que en realitat ens oblidem (i bé que els va a ells) és de la patacada immensa que rebrà el PSC de Navarro".

Finalment el periodista ha conclòs que allò que l'encurioseix "de veritat, gairebé tant com veure què acabarà passant entre CiU i ERC, és saber de quina dimensió serà la patacada electoral del PSC": "Si, a part de caure del podi, caurà també de l'escenari i, és clar, si això els farà reflexionar o no. Però vaja, tot apunta que no".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat