Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 27 de d'octubre del 2015 | 12:04
Recull de premsa

Xirgu:" Eufòria, però continguda"

En un article al Punt Avui el periodista Xevi Xirgu es mostra satisfet perquè mai abans al Parlament "hi havia hagut una majoria tan clara d'independentistes, amb 72 diputats (o més) dels 135" i afirma . "I això es va notar". Xirgu destaca el to reivindicatiu dels parlaments de Forcadell i

de Jodar  però alhora enhs recorda que "ahir es va constituir un nou Parlament, el de la futura Catalunya independent, però ningú sap quant durarà, si hi haurà acord entre JxSí i la CUP, si hi haurà nou president, si aquest serà Mas o un altre i si el que passa és que anem de cap a unes noves eleccions al març.

Per això per Xirgu cal "Eufòria, doncs, però continguda" perquè "Ahir no només es va obrir formalment la legislatura; es van obrir també moltes incògnites. I ara ja som en temps de descompte. Eufòria, doncs, però continguda".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat