Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 3 de de juliol del 2014 | 17:20
Crònica · Afers religiosos

El cristià Joan Gaspart també vol votar el 9-N

L'empresari Joan Gaspart, cristià per convicció i polèmic expresident del F. C. Barcelona però d'un barcelonisme impressionant, també vol votar el proper 9 de novembre. 

L'actual president del Consorci de Turisme de Barcelona, Joan Gaspart, argumenta en veu alta que vol votar. Creu que "Catalunya ha de votar el 9-N" i assegura que votarà "perquè es pugui fer el pas següent".

Molt a la seva manera peculiar d'expressar-se, Gaspart explica: "La mare és Catalunya, el pare és Espanya. Ambdós han d'arribar a un acord. Però ho tinc molt clar: si se separen amb quedo amb la mare".

Joan Gaspart és un cristià coherent i per convicció. No en fa espectacle però tampoc amaga la seva fe. Persones del seu entorn familiar, professional i eclesial coneixen actuacions importants de caràcter social i d'Església que venen sent realitzades per Joan Gaspart durant molts anys.

Una d'aquestes actuacions és el suport econòmic que Gaspart dona a les Missioneres de la Caritat, ordre religiosa fundada per la germana Teresa de Calcuta. Aquestes monges estan al servei dels més pobres entre els pobres. Tenen un menjador per indigents a un local de la parroquia de Sant Agustí de Barcelona.

Una altra de les actuacions de Joan Gaspart està relacionada amb el setmanari Catalunya Cristiana i Ràdio Estel. Aquests mitjans de comunicació, vinculats a l'arquebisbat de Barcelona, compten amb el suport personal i econòmic de personatges com Joan Gaspart.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat