Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 4 de de juliol del 2013 | 18:51
Crònica

Catòlics planten cara a alguns bisbes

A l'anterior crónica era el papa Francesc qui llençava una advertència seriosa als ultres tipus Germinans, mentre que en aquesta crònica s'explica com uns catòlics planten cara a alguns bisbes. La revista El Pregó compta amb una doble secció ("Quadre d'honor" i "Quarto fosc").

En aquesta darrera secció hi consta el següent: "Hi tanquem els bisbes aragonesos (l'arquebisbe de Saragossa i els bisbes de Barbastre-Montsó, Osca i Terol-Albarrasí) pel silenci davant l'aprovació a les Corts d'Aragó d'una llei que menysprea les llengües aragonesa i catalana, els nega el nom i no els dóna cap dret. ¿Cal recordar-los que les llengües també són un patrimoni de les seves diócesis?".

El Pregó es una publicació eclesial quinzenal d'informació i opinió. Normalment té vuit pàgines. Té mitjans modestos però la voluntat dels seus responsables fa que ja hagi arribat el número 454. Té una línia inspirada en el talant renovador del concili Vaticà II i està compromesa en la renovació de l'Església universal i catalana. També compta amb un component cívic.

En l'últim número, per exemple, figuren signatures com les de Casimir Martí, Fòrum Joan Alsina, Valentí Fàbrega Escatllar, Hans Kung, papa Francesc, Josep M. Bauset, Xavi Casanvas i Josep M. Totosaus. El Pregó es ven per subscripció i a la llibreria Claret de Barcelona (carrer Llúria, 5).

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat