Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 13 de de maig del 2014 | 17:24
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació

TV3: victòria del seny, de la responsabilitat i de la pressió nacional

Des de Tribuna.cat portàvem setmanes advertint dels perills d'externalitzar la publicitat de TVC i desmuntar, així, una de les eines més importants de la nostra construcció nacional: la CCMA, amb TV3 i Catalunya Ràdio. Hem donat molts arguments. I ens hem indignat en gran part amb la classe política catalana, la societat civil i amb els professionals afectats, que no entenien la política comunicativa del govern de la Generalitat, si és que el govern en segueix alguna.

Ha hagut de ser, però, la pressió dels treballadors de TV3 i de Catalunya Ràdio, de les forces polítiques catalanes d'ERC, ICV i la CUP, sumades a la pressió de les principals entitats de la societat civil així com de representatives personalitats del món acadèmic i cultural que, en conjunt, han obligat a desistir d'una operació antinatura.

Col·locar els ingressos de publicitat vitals per a la televisió pública catalana a mans del Grup Godó --el seu competidor amb 8TV i La Vanguardia--, era un acte de total incompetència. Avui, a més, el Grup Godó és l'ariet dels poderosos contra la majoria social del país que vol exercir el dret a decidir.

Aquesta ha estat una victòria de la qual des de Tribuna.cat no hi volem fer més sang. Ens trobem en uns moments en què ens cal unitat. Però l'u de gener de 2015, si no hi ha resultats positius o no s'han complert els objectius del sobiranisme, caldrà demanar responsabilitats de les estratègies polítiques i de comunicació. De moment, això encara no toca.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat