Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 24 de d'octubre del 2011 | 15:49
Crònica · Esport i Ciutadania

Orgullosos de ser del Barça

Un Sevilla humil sobre el camp i provocatiu a la samarreta arrenca un punt del Camp Nou. Un marcador que allunya el Barça del Madrid a la classificació, però un esforç que uneix els blaugranes a la seva afició.

Dissabte el Camp Nou va fer una declaració d'amor. Va demostrar que el culer està molt orgullós del seu equip. Que, amb aquesta entrega, l'afició farà costat als seus jugadors. Tant se val si no fan cap gol, no importa si fallen un penal en temps afegit, què més dóna si el Madrid els sobrepassa a la classificació o el Llevant els hi treu dos punts. Tot això, és igual. L'equip va marxar del centre del Camp Nou amb una ovació. L'afició n'està orgullosa i li farà costat. Aquesta història va per l'equip, però bé podria servir per a Leo Messi.

El davanter argentí no va estar fi. Ni durant el partit, ni al tram final. Ell va ser l'encarregat de xutar el penal, en temps afegit, que de transformar-lo  hagués suposat aconseguir el triomf. El va fallar. El porter del Sevilla, Javi Varas, el va aturar. I el Camp Nou, va esclatar en crits de Messi, Messi. Insòlit.

Tot això, es podria resumir en l'orgull que sent l'afició del seu club. Del seu equip, dels seus jugadors, de la seva idea futbolística, del seu estil, del seu comportament, de la defensa de tres, de la nova Masia, del vell Palau Blaugrana. En resum, orgullosos de ser del Barça.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat