Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 30 de de setembre del 2013 | 16:04
Crònica · Illes Balears

Clam unànime: les Illes marquen el camí a Bauzá

La derrota de Bauzá s'ha fet evident aquest cap de setmana. La vaga de docents de les Illes ha arribat a un punt d'esplendor en la societat de les Illes com mai no s'havia vist anteriorment. L'evidència ha pres forma: Bauzá i la imposada TIL no compten amb cap suport.

El decret de Bauzá que pretenia eliminar la immersió lingüística de les aules de les Illes ha aixecat la indignació de la població aquest cap de setmana. En un desplegament inèdit en la història del territori, aquest cap de setmana la vaga indefinida de docents ha culminat en un autèntic tsunami verd protagonitzat per més de 80.000 persones.

Si bé hom especula hores d'ara que alguna cosa deu haver canviat a les Illes Balears per a haver pogut veure tal resposta, es pot considerar una pura observació que la resposta de la societat és directament proporcional a l'acte de barbàrie del govern del PP.
La resposta de la societat és directament proporcional a l'acte de barbàrie del govern del PP"
Bauzá, com un autèntic iluminat, ha seguit el seu criteri de conduir l'ensenyament i la presència del català a les aules a un precipici sense sortida sense el suport de cap estament. Sense arguments. Sense ni tan sols un estudi acreditatiu sobre els resultats de la mesura a aplicar. Sense consens --fins i tot sense un acord dins del PP balear. Quina resposta esperava rebre el govern balear?

Pel moment, segons han informat els sindicats, la vaga de docents continuarà activa fins la setmana vinent, en un acte reivindicatiu que no dóna joc a interpretacions (mal)intencionades: prou a les cessions de la conselleria d'Educació quant a llengua pròpia. Prou a l'aplicació de normes de manera unilateral. Prou a un mandat del PP balear cec, sord i mut. El camí està marcat, ara sí, per la voluntat de la gent de les Illes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat