Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 10 de de setembre del 2012 | 18:44
Crònica · Illes Balears

L'OCB participarà als actes de l'11 de Setembre a Barcelona

Membres de l'Obra Cultural Balear (OCB), encapçalats pel seu president Jaume Mateu, es desplaçaran demà, dimarts, a Barcelona per participar als actes de l'11 de Setembre.

Redacció: Tribuna Mallorca · L'entitat prendrà part, juntament amb les altres associacions que conformen la Federació Llull (Òmnium Cultural i Acció Cultural del País Valencià) a l'ofrena floral que té lloc cada any davant el monument a Rafael Casanova. Serà a les 9.30 hores.

Els socis i simpatitzants de l'OCB que hi vulguin prendre part quedaran deu minuts abans a la cruïlla dels carrers Girona i Ronda de Sant Pere. Posteriorment, a les 10.00 hores, l'entitat participarà, al passeig Lluís Companys, a l'acte d'obertura de l'Espai Òmnium, inscrit dins la Mostra d'Entitats dels Països Catalans.

L'Obra Cultural Balear participarà també a la manifestació de l'horabaixa. Ho farà conjuntament amb altres entitats i organitzacions de les Illes Balears sota el lema "Illencs pels Països Catalans". En aquest sentit, a les 13.00 hores, a l'Arc del Triomf (passeig Lluís Companys), està prevista una trobada de totes les organitzacions que participaran conjuntament a la manifestació, que es faran una fotografia amb la pancarta.

A les 14.00 hores, també al passeig Lluís Companys, l'OCB participarà al dinar popular. L'acte comptarà amb una sobretaula amb l'actuació dels músics Francesc Ribera "Titot" i David Rosell. A les 17.00 hores, davant l'hotel Comtes de Barcelona, a la cruïlla entre el passeig de Gràcia i el carrer Mallorca, està prevista la trobada de les entitats de les Illes Balears per constituir el bloc amb que participaran a la manifestació sobiranista.

Per últim, a les 20.30 hores, de nou a l'Arc del Triomf, la jornada finalitzarà amb un concert dels grups Pastora, Txarango i Brams.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat