Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 10 de de novembre del 2014 | 19:32
Editorial

I ara, el 10N i no perdre el temps

Amb la revolució democràtica i nacional del 9N, la molt important participació i la desobediència a l'Estat i a les seves lleis i aparells, aquesta diada històrica ha col·locat Catalunya en un terreny de joc desconegut. Alhora, però, Catalunya s'ha posicionat en una acumulació de forces necessàries per a fer un dels darrers passos endavant. 

Un pas que ens ha de permetre a assolir un esdevenidor de llibertat, sobirania i dignitat nacional.

Ara, doncs, ens toca reflexionar. Però per poc temps. I sembla que no hi ha més sortida que unes eleccions nacionals catalanes que, d'alguna manera, s'intepretin com a plebiscitàries.

La llista única és un somni i és allò que voldria la immensa majoria dels votants del Sí-Sí. Però és una opció difícil. Si aquesta no és possible, cal que trobem un punt comú de definició del futur nacional a totes les llistes sobiranistes. 
S'ha acabat negociar amb les molles que caiguin de la taula de l'Estat, que encara no ha entès que el problema és ell mateix"
Allò que sí s'ha acabat és negociar allargant l'agonia amb les molles que caiguin de la taula de l'Estat, un Estat que encara no ha entès que el problema és ell mateix. Catalunya ha dit prou i això és sols és el començament del gran problema que té Espanya. 

És l'hora de construir la independència i de no perdre més el temps. Cal crear les estructures d'estat passant del paper a la formació dels fonaments i dels equips de treball per a dur-los a terme. 

No perdem més el temps.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat