Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 23 de de desembre del 2014 | 19:03
Editorial

No perdre el temps amb querelles

Acabem l'any 2014 amb un Estat immòbil, aferrat als seus principis i sense cap mena de voluntat de negociació ni de consens. Davant d'aquesta situació l'única sortida possible és tenir el mandat democràtic de les urnes per fer el pas endavant cap a la plena sobirania nacional.

No podem perdre més el temps. La situació política, econòmica i social del país requereix una sortida definitiva a la crisi i això, per a una immensa majoria de ciutadans, és assolir la plenitud de les seves decisions i del futur.

A España les noves castes socials no pretenen fer cap canvi, tan sols endarrerir el nostre desig de llibertat i així afeblir-nos --o pitjor encara: cansar-nos. Per això no els hi podem fer el joc.

En els primers mesos del 2015 calen unes eleccions que siguin el veritable referèndum d'autodeterminació del nostre país. I no ens quedarà més remei que portar al concert de les nacions el nostre conflicte, perquè no ho hem pogut solucionar amb l'aparell estatal actual.

Ni un pas enrere. L'esforç fet per la majoria social sobiranista no es mereix cap desànim. Mas i Junqueras, Junqueras i Mas, han de fer un gran esforç d'entesa explicant, si cal, les seves raons sense imposicions de l'un ni de l'altre, però posant-hi per davant els interessos del país als del partit.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat